torsdag 27 oktober 2016

En bra inledning och kämpigare slut

på den här dagen. Utifrån sömnbrist var jag trött i morse men mådde bra. Så betydligt bättre i magen. Har sprungit på toa och kissat 4-5 ggå i natt och utgår ifrån att det är acitesvätskan som rensas ut.
Jag åkte till Angelica idag istället för att hon kom till mig, då hon har en hundvalp som ska ut och in hela tiden och jag har en kisse här som har attakerat hennes hundar. Så för säkerhets skull åkte jag som sagt till henne. Det var en mysig dag med fika, mat och prat och en liten promenad. Jag kände redan när jag kom vid lunchtid till henne att jag började få ondare i kroppen. På em började det spänna över magen också. Jag hoppas och ber till högre makter att det inte är vätska som fylls på igen så att jag måste åka upp och tömma 🙏🙏🙏 Vill verkligen inte det. Jag hoppas att jag bara är svälld över magen..... hoppas kan man ju!

Under kvällen fick jag mer ont i kroppen och magen också. Jättetrött och ont i ryggen. Inte så att det är morfinläge, men nästan. Det är väl kortisonet som slutat verka nu så krämporna kommer istället. Ja, vi får se hur det är i morgon. Nu ska jag iallafall försöka sova och njuta av att jag nästan kan ligga på sidan efter flera veckor 😊

Natti natti ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar