lördag 27 januari 2018

Status que

Sovit skapligt i natt. Vaknar och springer på toa en del. Känns som jag är kussnödig så blåsan ska spricka, sen kommer det 3 droppar 😏. Har väl med infektionen att göra och borde ju lätta snart då jag får penicillin.

När jag vaknade i morse vid kl 6 kändes det som att jag mådde betydligt bättre än igår. Men ju längre tid jag var vaken desto sämre började jag må. Och nu är det samma läge som igår. Mår fruktansvärt illa. Har ingen ork och energi. Känner mig nedstämd och ledsen idag. Så jävla trött på den här skiten så det finns inte!!!! Krångel med magen också. Kan inte ”sköta magen” ordentligt vilket är jättejobbigt. Fyller på bukvätska. Känns skillnad mot igår. Nu har nivån mage stigit upp i bröstet och jag blir flämtig när jag rör mig. Förmodligen läge att tömma igen. Väntar på ronden nu och enligt sköterskan kommer dom att göra ett nytt ultraljud.

Så, vi får vänta och se.

Här är det strålande solsken idag! Helt underbart väder. Önskar jag hade varit pigg så jag hade varit hemma, kunnat sitta ute och dricka en kopp kaffe. Det hade varit trevligt. Nu börjar det bli hög tid att sätta fart med odlingen också. Funderar på om jag ska hoppa över igår? Det känns så osäkert allting. Ska jag sätta igång massa odlingar som jag inte orkar sköta om? Det tar enormt mycket tid att pyssla med det där........framför allt om det blir lössangrepp 😂. Men nåt ska jag väl sätta. Måste kanske inte fylla varenda cm på fönsterbrädorna, men nån bytta kanske. Tänk om jag blir pigg och inte har sått, då får jag ju spunk 😂.

Jag längtar efter Jocke och Emelie. Har inte träffat Emelie sen i söndags. Vi har daglig kontakt och hon har det bra, men mammahjärtat längtar mycket. Och gubben är i Vemdalen. Det är han så väl förtjänt av och jag är så glad att han kom iväg, men saknar honom inte mindre för det. Han har skickat ett par bilder och det ser helt underbart ut! Idag har de enligt vädersolen klarblå himmel och -10 grader ❄️.

Återkommer senare med fortsättningen på denna dag ❤️


6 kommentarer:

 1. Så långtråkigt för dig. Förstår att du saknar familjen. Morfinet samt all smärtlindring gör ju magen förstoppad och trög. Knepigt läge.
  Du kan köpa färdiga plantor senare i vår, det har jag börjat göra. Då slipper du allt pass med dessa små babyväxter, även om det är trevligt så kan det hända mycket med dem på vägen. Då är det bra att kunna köpa dem friska och starka!
  Kanske du kan lyssna på storytell eller andra ljudböcker för att få tiden att gå?
  Ingefärate är även bra mot illamående och generellt renande.
  Hoppas att det vänder snart. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har du så rätt i Annika, plantor funkar det med och det är nog så det får bli i år. Ingefärste var ett bra förslag! Varför har jag inte tänkt på det? 😊
   Kram ❤️

   Radera
 2. Se först till att må bättre och ta hand om dig själv. När du mår bättre och önskar att du planterat massa plantor så går de flesta frön att köpa som små plantor och säkert många som planterat som gärna delar med sig till dig, man får ju alltid för många plantor när man sätter frön. Lägg ut här när du önskar något så är vi säkert någon som har vad du önskar. Kram Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Catarina, det ska jag göra 😊 kram ❤️

   Radera
 3. Du kommer att piggna till Carina, det tar bara lite tid efter ingreppet. Bra råd att köpa plantor, ett säkrare sätt också.//Kram Ullis

  SvaraRadera