torsdag 4 januari 2018

Mår tjyvens

Idag är ingen bra dag. Har ont i magen, mår fruktansvärt illa och känner mig matt. Har svårt att få i mig något att äta. Det gick bra med gröt i morse och under dagen har jag ätit smoothies på banan, bär, citron och grapefrukt. Mår illa bara jag tänker på mat. Hoppas må bättre snart då jag vet att det är viktigt att få i mig näring.

Har knappt varit på benen idag men när jag varit det blir jag helt slut. Funderar på om det fyllts på mer vätska i lungan, men jag har inte ont där.

Owe var så snäll och kom hit och gav mig healing idag. Tyckte att jag fick lite mer energi direkt efter.  Får se hur det utvecklar sig under kvällen. Har även kört frekvensbehandling två timmar idag.

Fortsättning följer ......

10 kommentarer:

 1. Styrkekramar till dig nu! Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tråkigt Carina att du inte mår bra och är så trött. Jobbigt att inte kunna äta när du så välbehöver näring och energi. Mamma gjorde alltid äggröra till mig när jag var liten och sjuk. Kan det vara nåt för dig? Viktigt med proteiner annars minskar muskelmassan och det blir ännu mer ansträngande att röra sig. Jag vet att du vill äta "särskild" mat men nu är väl all mat som äts upp bra mat. Viktigt att magen fungerar ockdå. All styrka till dig nu Carina. Kram//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag inser att det som går ner gäller just nu. Ägg brukar magen reagera på ibland men jag ska försöka. Det är bra proteiner.
   Kram ❤️❤️❤️

   Radera
  2. Jättebra förslag med äggröra eller dylikt. Kanske potatismos med lite kokt torsk, försök med lite "snäll" mat. Vätske ersättning kanske lämpligt, lätt att göra själv. Kram Annika

   Radera
  3. Ska försöka få i mig torsk i morgon tänkte jag.... eller kyckling. Men hoppas illamåendet gått över.... kram ❤️

   Radera
 3. Verkligen inte roligt med sådana dagar. Beundrar så din kraft att klara av en sådan dag utan att rasa ihop mentalt. Ibland blir det ju bara för mycket. Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gränsen till att rasa ihop är hårfin.... tror det är min man och min dotter som får mig att bita ihop. Vill inte att min dotter ska bli allt för utsatt. Hon har så hon klarar sig ändå ❤️
   Kram ❤️

   Radera
 4. Önskar dig bättre mående i morgon och att du då får lite ork att göra något. En liten promenad tex. Håller tummarna
  Kram från Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack
   Är på väg ner till sjön nu. Ska bli skönt med lite frisk luft 😊. Kram

   Radera