måndag 1 januari 2018

Bukvätska

Har sovit jättedåligt. Vaknat flera gånger och har haft svårt att somna om. Kl 6 kom dom in och skulle ta prover, blodtryck och temp. Lågt tryck, bara 108 i undertryck. Tror övertrycket låg på 70. Ingen temp iallafall. Sköterskan sa att röntgen visade att jag har fyllt på bukvätska igen. Remiss är skickad för buktappning redan idag. Vad händer? Två dagar har gått sen senaste tappningen och nu är det redan fullt! Blir nog åter diskussion om permanent drän skulle jag tro. Och kanske lika bra det, så jag slipper bli stucken hela tiden.

Min tanke var ju att det skulle börja gå åt rätt håll nu! Inte åt det här hållet..... är orolig för att dom ska backa på operation, att dom ska säga att det inte är nån mening. De borde ju tycka att det är ännu mer angeläget att operera nu om det fylls på så ofta, nen man vet aldrig!

Tiggde åt mig kaffe så nu börjar jag bli människa. Väntar på att min brorsdotter Mikaela ska komma, då hon jobbar här. Hamnade på avd 85 som är kvinnokliniken då det var fullt på både onkologen och kirurgen. Tacksam för att vara just här. Det är så lugnt och skönt, supertrevlig och duktig personal.

Ska träffa läkare på förmiddagen och får väl veta om de såg nåt speciellt på röntgen. Alltid lika nervöst för vad som hänt där inne. Har det vuxit? Har det tillkommit nytt?

Här kan jag förresten inte bli kvar! Ska ju börja mitt nya grönsaksliv nu och det funkar dåligt med sjukhusmaten 😳. Nej jag måste hem till mina grönsaker och slowjuicer.....ska dra täcket över huvet ett tag och bara gå upp på mina promenader och för att äta. Möjligtvis kryper jag fram för att skriva nåt blogginlägg oxå. Känner att jag behöver ”försvinna” ett tag. Samla ihop mig. Fundera över saker som händer i mitt liv. Ha strategier.

Återkommer senare när ronden varit här. Gott nytt! 🌺

10 kommentarer:

 1. Stackars du, det här var ju inte vad som skulle hända. Kan vara vätska kvar i någon fickbildning kanske. Hoppas och tror att det löser sig till det bästa.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Ja det är nog fickor som spökar. Kram

  SvaraRadera
 3. Lilla vän... Vad ska jag säga? Bedrövligt hur du har det, du som verkligen kämpar och sliter med alternativ kost borde väl få något tillbaka för det, någon gång måste ditt mående vända till det bättre!
  Gott Nytt År på er hela familjen

  SvaraRadera
 4. Tack Maud. Ja, om man bara visste vad vätskan kommer sig av!
  Gott nytt år och stor kram ❤️

  SvaraRadera
 5. Skriv, snälla, om vad det var och hur du mår. Skriv åtminstone några ord. Vi är många som läser och tänker på dig och håller hårt tummarna för dig! Vi kan ge varandra stöd och styrka att överleva det här året och leva vidare flera år till. Gott Nytt och friskare år till dig Carina!😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska skriva. Menade inte att jag ska sluta med det ❤️. Behöver ert stöd och uppmuntran för mycket för att sluta ❤️❤️❤️

   Radera
 6. Känns så orättvist att du skulle råka ut för detta! Önskar att du fått en bra nyårsafton!
  Styrkekram❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia. Ja livet är inte rättvist. Kram ❤️

   Radera
 7. Detta var tråkigt att läsa. Jag hoppas att du blir hjälpt och att du blir starkare samt att man vet hur man kan gå vidare. Ledsen för din skull. Varm kram Annika

  SvaraRadera
 8. Ja det blir tömning i morgon bitti men sen vet de inte så mycket mer.....

  SvaraRadera