måndag 6 september 2010

Tidsfördriv

Kom på att jag hade en kasse med garner liggandes sen nåt år eller två. Plockade fram dem igår och fördrev tiden med att ticka ett par mössor och tofflor :-) Har mycket garn kvar så det lär bli ett gäng tofflor till, att ta med till stugan nu i höstkylan!

Tofflorna och den svarta mössan är till Emme. Hon blev så lycklig och var SÅ tacksam över att jag stickade till henne, att jag blev rörd. "Får hon saker så sällan"? Nej, inte alls. Det handlade om att det var JAG som hade gjort dem :-) Hon är för gó.

6 kommentarer:

 1. Vad fina!! Jag köpte garner i vintras och tänkte att jag skulle fixa mig en mössa eller två.. men det stannade mest vid "tanken" för de där garnerna ligger fortfarande kvar i påsen!

  Härligt när det man ger bort blir riktigt uppskattat! :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Emme förstår verkligen att uppskatta äkta hantverk. Tofflorna passar ju bra när ni ska vara i stugan i vinter ;)

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha :-) Ja, det är roligt. Tror jag kommer att behöva sysselsättning nu när maken börjar jobba och dottern är i skolan......stickningen kommer att bli ett bra tidsfördriv. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag blir så avundsjuk på alla som kan sticka och virka. Jag försökte sticka en halsduk förra hösten och jag kom 15 cm tror jag. Den ligger gömd i någon låda och kommer inte bli längre än just 15 cm. Jag brukar titta in till dig varje kväll sedan jag hittade din blogg på cancertjejer och ville bara lämna ett spår och säga hej.
  Varma hälsningar Annelie

  SvaraRadera
 5. Tack Annelie. Jag har kikat lite i din blogg och kommer att besöka dig med :-) kram

  SvaraRadera
 6. Så fina Carina! Vad duktig du är, dolda talanger, härligt! Kul att se att du hittar på saker att göra :-) Skickar stora kramen till dig! Anne

  SvaraRadera