onsdag 31 augusti 2016

Helt sänkt i kroppen

Vet inte om det är en reaktion från psyket som påverkar kroppen efter gårdagens besked, men jag är helt sänkt i kroppen. Bly i ådrorna och musklerna orkar ingenting, ont i leder och muskler! Det bränner i handflator och i fötterna. Extremt trött och orkeslös är jag med. Vad händer? Antingen är det en kraftfull stressreaktion eller så håller jag på att bli riktigt sjuk. Har inte känt så här på jätte jätte länge. Hoppas det vänder snart! Så här vill jag inte må 😖

Jag jobbade några timmar på fm men sen har det inte blivit så mycket mer. Ja, jag var med Emelie till stallet en sväng. Fick lite frisk luft och fick röra på mig lite. Har kokat björkaska och chaga, lagat soppa och försökte göra blomkålsgodis 😊 Gick inget vidare då jag glömde dem i ugnen. Ska försöka igen och lägger ut receptet när jag lyckas få det dom det ska vara 😊

Nu är det god natt för idag! Ha det bäst ❤️

4 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bättre idag. Du var säkert spänd inför läkarbesöket och när det var gjort så var energin slut. Kämpa på, du gör det så bra fast det är jobbigt. Själv har jag tagit den enkla vägen och tar emot cytostatika. Fick diagnosen spridd trippelnegativ bröstcancer med två lymfkörtelmetastaser mellan lungorna i dec 2015. Har fått cytostatika sedan dess med mycket god effekt. Har också mått bra hela tiden. Får se hur länge det håller. Intressant med Arcadiakliniken, ska bli spännande att höra mer om det. Kan absolut vara något för mig också. Ha det nu så bra.

  SvaraRadera
 2. Tack det samma till dig, kram

  SvaraRadera
 3. Hej! fint att det blev ett bra möte. Så otroligt viktigt!
  Förstår att är trött idag. Gårdagen var en anspänning, även om du kände dig lugn och hade kontroll. Känner igen mig själv!!
  Du är fantastisk och jag förstår att emellanåt känns det tröttsamt med dieten samt tråkigt att ha koll på allt ... Men det ger resultat och du mår bra. Samt ger dig kontroll över situationen.
  Bra att konsultera kliniken, alltid bra med nya infallsvinklar..
  Heja dig 💞
  Annika

  SvaraRadera