tisdag 2 augusti 2016

Otyg i kroppen?

Sen en vecka tillbaks känner jag mig allt tröttare och tröttare i kroppen. Jag har inte o t längre, vare sig i halsen, tanden eller i ryggen. Ryggen är som vanligt igen, de gamla krämporna sitter i men den där smärtan jag hade ett tag är borta. Det tackar jag för. Jag tror att det var en överbelastning efter att ha suttit vid datorn och jobbat för många timmar i streck i flera dagar......hur som helst är det som vanligt igen.

Men någonting är på tok i kroppen, det råder det inget tvivel om! Min psoriasis blommar så det står härliga till. Nu är den snart tillbaks i samma omfattning som den var innan den försvann :-( Jag vet inte vad det beror på heller. Jag hade en tanke att det kunde vara utrensningssymtom av msm men nu har jag hållt uppe med den i tre veckor och det blir bara värre. Jag har också blivit extremt trött igen, så där som jag var förut för flera månader sen.  Kroppen känns seg och energilös.....så det är klart någonting som är i obalans. Jag ska gå tillbaks och kolla vad jag gör annorlunda idag mot tidigare för att försöka förstå om det är nåt sånt som spökar. Eller är det kanske levern som är påfrestad? Levern har med psoriasis att göra enligt alternativmedicinare, så det kanske är så att den inte mår bra? Tröttheten kan ju också komma av en trött lever.

Jag ska köra en kur leverrening med citron, grape, vitlök och olivolja så får vi se om den får en litet kick. Om någon har förslag på andra åtgärder tar jag tacksamt emot dem. 😊


4 kommentarer:

 1. Ajdu, det var tråkigt att du inte mår bra. Kämpa på!!//Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack Ullis. Mår rätt bra ändå men trött. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Hur mår du bu? Hoppas det inte var cancer som spökar!

  Kram
  //Isabel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag ju inte säkert men jag tror det var en förkylning/infektion. Mår bättre nu 😊 Kram

   Radera