fredag 5 augusti 2016

Idag var jag och Jocke ute och plockade det som fanns kvar av älgört här i Ljömsebo. Den är nu överblommad men jag ska ta reda på om man inte kan använda blad och röttter också, om det är lika bra!

Vi var sen och skulle titta på ev Chsga som Jocke hittat. Han hade hittat på fyra olika ställen men var osäker på om det var Chaga eller Vril. Vi hittade tre av fyra ställen och kan konstatera att det var tveksamt om det är Chaga, förutom på ett ställe. Där var det tveklöst Chaga som setat men den var bortplockad!!! Det måste ha varit ca 10 kg som setat där! Och nu var det bara lite rester kvar 😟 Den satt till och med på låg höjd, lätt att komma åt och STOR! Men men, inte gråta över spilld mjölk, det finns fler...... Men ändå, den hade varit fin att få sätta klorna i. Hade haft Chaga ett bra tag framöver.

Kroppen känns skrutt. Det känns som jag är sjuk, orkar ingenting. Har tryck över pannan och musklerna är sjukt trötta. Jag sov flera timmar på em idag.... Har druckit ingefärsshot flera gånger idag och flera koppar Chagate. Hoppas på en vändning snart.

Lagade en såååå god soppa idag. Det var broccolie, selleri och lök. Kokade med havregrädde, vatten, buljong och fetaost. Kryddade med chili, salt och peppar. Mixade och serverade med små broccoli och fetaost! Så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar