söndag 28 augusti 2016

En skön helg

Helgen har varit skön och trevlig. Vi har pysslat lite här hemma. Jocke har snickrat och jag har städat. Fixat lite i växthuset och skördat tomater. Gjorde krossade tomater på 1,4 kg tomater och ska leta efter ett bra recept på tomatpure och ketchup. Tänk om jag hade förmånen att kunna skörda egna grönsaker året runt! Får kanske flytta till varmare breddgrader så det kan bli möjligt 😊

Igår var vi på bio. Såg Hitta Doris. Den var ok men jag hade förväntningar att få skratta mer än jag gjorde. Men det var trevligt att göra någonting tillsammans hela familjen. Inte allt för ofta vi gör  saker bara vi tre! Det måste vi bli bättre på!

Idag fick vi besök av min bror och hans fru. Det blev några timmars fika och prat. 😊

Och i morgon är det vardag och jobb igen. Precis som vanligt med andra ord. På tisdag ska jag träffa nya onkoligen. Det ska bli spännande på flera sätt. Dels att träffa henne och se vem hon är och sen att förhoppningsvis få svar på cancermarkörprovet.

Jag håller fortfarande på och funderar över Arcadia eller inte....tisdagens läkarbesök kommer förmodligen hjälpa mig att fatta beslut, åt det ena eller det andra hållet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar