måndag 7 mars 2016

Strömlöst igen

Idag på förmiddagen knäppte det till i huset och det hände något med elen. Lamporna gick på halvfart. Värmepumpen och andra apparater lös, men fungerade inte. Temperaturen inne sjönk snabbt och på nån timme var det 18 grader inne och jag fröööös! Tänkte värma mig med kaffe men bryggaren funkade inte :-( Säkringarna inne hade inte lösts ut så jag knatade ut till huvudsäkringarna, men de var hela. Träffade på en granne som sa att det var något fel i hela området. Skönt det iallafall, så det inte var nåt hemma hos oss. Hade ju varit Typiskt nu när vi ska åka!

Jag jobbade några timmar och lagade mat och gick sen ut på en promenad. Det var riktigt skönt att gå och jag var ute i 45 min! Skottade snö på uppfatten då plogbilen varit här och gjort en stor vall. Ryggen gillade inte det riktigt, men det gick!

På kvällen kom min bror med familj och hälsade på. De firade mig på min kommande födelsedag och jag fick träningskläder i present. Supersnygga! Jag fick träningskläder av dem för några år sen och få hade de köpt storlek 44, nu fick jag storlek 38 och de satt som en smäck! Jättekul :-)

Har packat det mesta inför resan nu. Måste köpa ny bikini bara då min är för stor! Ute i sista sekunden som vanligt. Jocke ska köpa åt mig i morgon. Själv ska jag till Uppsala och vara med på en förhandling i förvaltningsrätten.

Ja, det var allt för idag. Nu är det date med John Blund ;-)

3 kommentarer:

  1. Önskar dig en riktigt skön och härlig resa! Stor kram! 💕

    SvaraRadera
  2. Njut av sol o bad��. Du får hemskt gärna ta med dej värme hit. Kram Airi

    SvaraRadera