fredag 2 mars 2018

Skit 😩

Vaknade i morse och kände direkt att det inte var en bra dag. Kände mig sjuk och mådde illa och så har det fortsatt hela dagen. Har kräkts mer idag än jag brukar också.
Mamma och pappa kom över och fikade. Jag mådde pyton men det än ändå mysigt att ha dem här. Var tvungen att gå och lägga mig i sängen fast de var kvar och där blev jag sen. Ont över njuren har jag så jag har tagit extra smärtstillande. Har haft så flera gånger förut och det är inget jag oroas över. Kanske kan det vara så att den där stenten ligger fel igen? Går det inte över får jag såklart söka för det, men som sagt, har haft så hör förut och det har gått över.

Idag kom jag faktiskt utanför dörren! Jocke skottade upp en plätt åt mig på gräsmattan, ställde dit en stol med plädar både under och över mig. Satt där ca 10-15 min men sen frös jag så jag skakade. Det var skönt att sitta i solen en stund, andas frisk luft och lyssna på fågelkvitter.

Nu ska jag fortsätta med min mest använda aktivitet de senaste veckorna: ligga i sängen 😳.
Ha det gott ❤️

12 kommentarer:

 1. Många ,många kramar till dig!!! Catarina

  SvaraRadera
 2. Kram ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 3. Skit också Carina men idag blir en bättre dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det ❤️❤️❤️

   Radera
 4. Hej Carina! Hur går det för dig? Hoppas att du känner dig bättre! Stor kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Kämpa på Carina! ❤ Tänker på dig! Kram Martin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Martin, det ska jag! Kram ❤️❤️❤️

   Radera
 6. Inte en biverkan av Ibrance?
  Kram 💜💜💜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning men jag mådde ju så här även innan så det tror jag inte.
   Kram ❤️

   Radera
 7. Det här illamåendet är väldigt påfrestande. Har nu hört på radio att Ondansetron har testats på Silvia barnsjukhus mot vinterkräksjuka och kommer snart att användas på små barn (över 1 år). Den visat sig vara mycket effektiv med minimala biverkningar (mest förstoppning) mot illamående och kräkningar. Är det något att testa? Åtminstone då och då? Så att du kan äta lite bättre och behålla andra mediciner och maten tills de tas upp av kroppen? Carina, stå på dig vännen, det var inte länge sedan som du påbörjat den nya behandlingen. Stor kram och mina bästa önskningar!🐞🌷

  SvaraRadera
 8. Tack och Kram ❤️❤️❤️

  SvaraRadera