tisdag 27 februari 2018

Hemsk natt men mysig dag

Natten som var, var hemsk. Jag vaknade varje timme och kände att jag behövde gå på toa och göra nr 2, men varje gång var det falskt alarm. Såååå jobbigt! Har känt av det lite under dagen med men betydligt lindrigare. Får se hur den här natten blir.

Jag mådde dåligt hela fm. Mådde illa och kände mig allmänt sjuk. Så fick magen vända sig ut och in och då mådde jag bättre. Sandra, Niklas och Amanda kom på fm ❤️. Sandra och Amanda hjälpte mig att så frön, så nu är alla frön i jorden. Nu ska jag bara köpa gurkfrön också, så är jag klar sen. Sandra och Amanda stannade kvar efter att Niklas behövde åka och jobba och det var riktigt mysigt att ha dem här ❤️. De åkte med Jocke in till Västerås sen på eftermiddagen.

Jag var däckad resten av dagen och kvällen. Känner mig allmänt sjuk och mår illa. Har inte kunnat äta nämnvärt idag. Några skedar gröt och några skedar makaroner och köttfärssås var allt som gick ner. Droppet plockades bort i morse och jag ska inte ha något nytt förrän i morgon kväll, men jag får se om det funkar. Kan jag inte äta i morgon heller behöver de komma tidigare. Börjar känna mig lite skakig 😏.

Nu ska jag försöka sova och hoppas på en bättre natt än igår 🙏.  God natt 🌺

6 kommentarer:

 1. Bedrövligt att du ska ha så jobbigt. Trevligt sällskap har du i alla fall haft. Duktiga ni varit med fröer och det är en glädje att se det gro och växa. Nu hoppas vi att Ibrance snart får visa sin goda effekt.// Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Har läst i FASS om de vanligaste biverkningar. Det står bl.a illamående, kräkningar, diarré. Men inget om trängningar. Kan det vara UVI på gång? Be ditt asih-team komma med urinstickor och kolla. Det är mkt enkelt. Det står inte heller om något neurologiskt såsom darringar. Jag har också tremor (darringar) i händer efter mina kemo, tror det är rätt vanligt.
  Kul att du har påbörjat ditt odlingsprojekt. Du inspiretar mig att se fram emot vår och sommar även det är riktig ryskyla ute. Min mamma har frön av sibiriska vindruvor 🌱🍇 som inte har problem med svensk vinter, de ska jag odla. Sköt om dig, kram! Vi hörs!❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har urinträbgningar pga stenten i urinröret så det är ingen uvi. Att jag fick springa i går natt handlade om nr 2, alltså att jag kände mig bajsnödig. Kan nog ha att göra med att jag tagit laxermedel och inte har just något i tarmarna. Att jag blev skakig beror med stor sannolikhet på att jag har näringsbrist, eftersom jag vare sig har dropp eller kan äta.

   Ja nu är odlingarna igång och längtan efter våren är på topp 😊. Kram ❤️❤️❤️

   Radera
 3. Håller tummarna hårt för att natten blev bättre än tidigare och att du fått vakna piggare och starkare.
  Du behöver inte vara avundsjuk på att ta en promenad idag...... Gick till jobbet i 15 grader minus och motvind. Kände mig som jag gick i Alaska!!
  Nu längtar man verkligen efter lite värme och det börjar dra i "golftarmen" men det känns riktigt långt borta idag.
  Stor varm kram vännen.
  /Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja natten var betydligt bättre. Skönt att få sova ut. Duktig du är som går till jobbet fast det är så kallt och blåsigt. Måste vara frestande att ta bilen eller bussen 😂. Stor kram Kia ❤️❤️❤️

   Radera