fredag 2 februari 2018

Lite bättre igen

Natten som var kräktes jag ett par gånger men sen har magen hållit sig lugn. Jag har inte varit ur sängen idag annat än på toa, då jag är helt matt och urlakad i kroppen. Idag har jag endast tagit mina långtidsverkande mediciner och inte en enda extra! Ett gott tecken, eller så har jag effekt kvar från överdoseringen igår..... jag har betydligt mindre ont iallafall.

Läkaren på idag och tog ett ultraljud över mage och lungor. Jag hade måttligt med bukvätska och lite i lungorna. Han tyckte vi kunde avvakta buktappning till måndag, vilket jag håller med om. Blir det akut kan jag höra av mig så ordnar dom det. Läkaren vill att jag ska ha två klara dropp/dag så länge jag kräks och börjar jag kräkas mer behöver jag läggas in. Fortsatt näringsdropp på nätterna.

På eftermiddagen sov jag ett par timmar. Fick i min lite fisk och senare på kvällen macka! DET är ett gott tecken som talar för att det går åt rätt håll! Jag har även kunnat dricka mer idag. Jag hoppas detta håller i sig och bara blir bättre nu. Jag känner att jag fått lite energi, framför allt i skallen!

Med hopp om en bättre morgondag 🙏

8 kommentarer:

 1. Så skönt att du mår lite bättre idag! Hoppas att ded håller i sig och att du blir starkare Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna ✊✊ för dig!!!
  Du kan vänta lite med Skåne - idag kom den eländiga snön. 😀
  Må gott och kram 💜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha , ja den brukar sällan utebli 😊
   Kram ❤️❤️❤️

   Radera
 3. Heja dej Carina! Nu går det åt rätt håll. Viktigt att du tar långtidsverkande morfin så du slipper ha ont, du mår ju bättre då. Här i Norrköping blåser det och snöar, har säkert kommit en dm. Kram//Ullis

  SvaraRadera
 4. Hej Carina! Blir så lättad för din (och min) skull när jag läser att du mår bättre. Ser på dig som en fyr som ståndaktigt och målmedvetet lyser i alla väderlek. Det ger även oss andra hopp och sprider runt omkring sig tro och kärlek. Tack ska du ha för din fina blogg! Tack för att du inkluderar mig i ditt liv och dina tankar och du är numera alltid i mina. Är inte särskilt troende men vill säga dig ändå: Gud välsigne dig. Det kommer hela tiden rapporter om nya metoder och mediciner, bl.a immunonkologi från Astra Seneka. När mina behandlingar blir overksamma tänker jag åka till Riga och pröva Rigvir på VirologiCentrum. Ha det gott idag! Styrke kramar!❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lioudmila för de fina orden. De värmer riktigt gott ❤️❤️❤️. Rigvir har jag inte hört talas om, måste googla på vad det är. Ja det dyker ju upp något preparat då och då men hittills har det ju inte funnits någonting för just spridd bröstcancer, förrän nu när ibrance kommit. Kan inte så mycket om det heller men har förstått att det är det enda som finns just nu.
   Kärlek och styrka till dig ❤️

   Radera