söndag 25 februari 2018

Samma lika idag

Ah-teamet kom på fm och kopplade bort droppet. Sa ifrån dropp nu till måndag kväll så jag får vila från dessa slangar och stativ. Mådde myton på fm. Hade jätteont i mage och rygg och tog extra morfin och fick även en spruta av sköterskan. Då först släppte det så att jag kunde sova en stund. 

Helen kom på fm ❤️.  Hon gjorde havremjölk åt mig och gjorde rent min blomhylla i allrummet och även fönstren. I somras fick jag in bomöllslöss med en orkidé och jag har inte lyckats bli av med dem. Växt efter växt har drabbats och nu upptäckte Helen ännu en växt med löss så nu kastade vi ut alltihop! Så tråkigt!! Har slängt växter för hundratals kronor men det värsta var nog en citronplanta som jag själv dragit upp från ekologiska kärnor. Två år hade den hunnit bli och den var så fin 😞. Hädanefter ska alla växter som kommer in här stå i karantän. Det här var inte så kul! Jag ska snart sätta igång lite odlingar och hoppas verkligen att lössen är borta nu så de inte angriper tomater och dyligt. 

Åt broccolisoppa idag och lite glass. Blev lite piggare efter det, och jag ber till högre makter att det kan hålla i sig nu 🙏. Nu är jag dock trött, sömnig, och ska slumra lite i soffan. 

Ha en trevlig kväll ❤️

4 kommentarer:

 1. Tänker på dig många gånger varje dag. Tycker att du är otroligt strong! Är det i morgon som du ska börja med nya medicinen? Då vänder det ✊✊ Min signatur har ändrats från Catarina till Catten. Har ingen aning om hur det gick till...
  Hoppas att du får sova gott hela natten ! Kram kram 💜

  SvaraRadera
 2. Tack Catarina ❤️ Vet inte vilken Catarina du är dock 😊. Någon jag känner sen tidigare?
  Jag har tyvärr inte sovit så bra inatt men mår hyfsat bra än så länge. Har nyss tagit mitt första piller av den nya medicinen och hoppas 🙏.
  Ha en bra dag! Kram ❤️❤️

  SvaraRadera
 3. Är medicinen i tablettform? En ny dag, ett nytt tag. Nu minsann måste det vända!🙏✊🤛🤜💥
  Jag älskar att du framöver planerar pyssla med dina växter och trotsar sjukdomen. Ha en fin dag! Kram🤗

  SvaraRadera
 4. Ja den är i tablettform, kapsel. Ja att odla är en hobby som jag älskar och det håller mig uppe att ha föreställningen att jag ska fylla växthus och pallkragar 😊

  Ha en bra dag du med ❤️❤️❤️

  SvaraRadera