onsdag 14 februari 2018

Nu vänder det, äntligen!

Idag mådde jag på förmiddagen som igår. Lite bättre men lång väg kvar kändes det som. Har varit trött och orkeslös, svårt att dricka. Dom skickade hur en dietist för att prat mat. Hon  var, som alla dietister brukar vara, mycket fokuserad på näringsdryck och vätskeersättning. Hon sa att jag behöver neutralisera syran i magsäcken. När jag inte äter någonting blir pH-värdet i magsäcken extremt lågt. Det är viktigt att få i mig någonting, i princip vad som helst som har ett mindre surt pH-värde än magsäcken, vilket typ allt. Det viktigaste nu är att få igång alla system och balanser.

Penicillinet har börjat verka och jag har under dagen mått allt bättre! Svettats ur feber ur kroppen så det går att vrida ur kläderna. Är skranglig på benen, trött och matt men jag känner verkligen att det har vänt på riktigt nu. Har inte ens kräkts på länge, minns inte säkert men det är minst 1 1/2 dygn sen.
Mina värden ligger bra, puls och blodtryck perfekt!

Mor och far ❤️ var och hälsade på mig på förmiddagen och när de gick möttes de i dörren med Sandra och Niklas ❤️. Sen kom Jocke på dan och Helen på EM ❤️. Så det har varit maraton av besök här idag och jag ändå vilat och sovit när jag behövt. Nu ska Jocke och jag titta på farmen och förfasa oss för hur knäppa folk är 😂. Jocke hade förresten matlåda med sig hit idag då han skulle vara här hela dagen. När han har varit och värmt sin mat och kommer in på mitt rum, vrider det sig i hela magen av hunger. Det slutade med att jag åt en skiva ugnsbakad falukorv och 1 msk makaroner! Och satan i gatan vad gott det var!!! Så, även där håller jag nog på att rätta till mig 😂.

Hoppas på hemfärd i morgon 🙏❤️

9 kommentarer:

 1. Så glad jag blir Carina. Låter som du är på banan igen. Heja dej!//Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Underbart att höra ! Ha ej för bråttom hem bara Kram Annika .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då jag lyssnar på deras rekommendationer. Kram ❤️

   Radera
 3. Åh,så underbart! Äntligen! Heja! Härligt med falukorven - den satt bra. 😄 👍
  Kram på dig 💜 💜 💜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den gjorde susen 👍😊
   Kram ❤️❤️❤️

   Radera
 4. Så skönt Carina! Det finns inget bättre än när det vänder!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Farmen ja, vilken misär... Ändå sitter jag och tittar på den och svär ilsket över en viss tatuerad rackare... Korv och makaroner! Tack för middagstips. Du får lova att ta det lugnt när du kommer hem, sitt och kolla på OS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att ta det lugnt men lovar inget om OS 😊
   Kram på dig ❤️

   Radera