måndag 12 juni 2017

Röntgenssvar

Idag fick jag ett infall att gå in i min journal och titta och döm om min förvåning när senaste röntgenutlåtandet låg där, utan att jag fått muntlig information innan. Läste snabbt med hjärtat i halsgropen och kunde lättad konstatera: INGEN PROGRESS UTAN REGRESS!

Inget nytillkommet! Tumörerna i lever och skelett bedöms väsentligen oförändrade medan tumörerna på äggstockarna har minskat! Hela röntgensvaret finns att läsa under länken "röntgenutlåtande".

Nu känner jag mig ännu mer taggad att köra vidare och ännu hårdare. Det skulle vara en sån ljuvlig känsla om nästa röntgensvar kunde visa på regress i levern, där det stått still länge nu. Men summa summarum, varje röntgen har visat något positivt! Bara det att det inte växer är gott nog! Det visar att kroppen jobbar på, att kroppen jobbar med läkning och jag är på rätt väg.

TACK till alla er som stöttar, puschar och motiverar mig! Ni är ovärderliga. <3 p="">

17 kommentarer:

 1. Men Hallå 😘 vilket svar!!!

  Gläds med dig! Kram Annika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Ja det känns jättebra! Kram

   Radera
 2. Mickan 💞12 juni, 2017

  Underbart att höra! Du är världens bästa och världens starkaste ❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste ❤️❤️❤️

   Radera
 3. Härligt med ett sådant bra röntgensvar. Bra kämpat, förstår att du blir ännu mer taggad nu. Ska själv på datortomografi i morgon.//Ullis

  SvaraRadera
 4. Ja det känns riktigt bra. Lycka till i morgon. Håller tummarna allt jag kan ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina, det här fasar jag för...//Ullis

   Radera
  2. ❤️❤️❤️

   Radera
 5. Bästa mammsi. Vad glad jag blir ❤❤❤

  SvaraRadera
 6. 😘❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 7. Wow, nu är vi många som är glada!

  SvaraRadera
 8. Hej Carina. Jag är en ganska ny följare av din blogg. Jag råkade komma in på bloggen när jag googlade cbd-oljeanvändare. Använder du fortfarande cbd-oljan också? Jag har en sambo som är i liknande situation som du är i. Det är fantastiskt roligt att höra att dina senaste röntgensvar var goda. Vi har väntat med spänning. Det ger oss alla krafter att fortsätta kämpa när man får sådana nyheter. Tack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du hittade hit 😊 Ja jag använder oljan fortfarande. Har gjort någon paus men har nu använt den länge.
   Ja att ta del av framgångshistorier är alltid upplyftande och jag tycker det är såååå roligt att andra blir inspirerade och taggade att kämpa vidare 😊 Stor kram

   Radera
  2. Hej och tack för svaret. Stor karm tillbaka! 👍

   Radera
 9. Grattis 😀. Vilken underbar kämpe du är. Alla vi borde börja tänka om med vad vi stoppar i oss 🤔. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, både i oss och på oss....
   Tack Airi😊 Kram ❤️

   Radera