onsdag 28 juni 2017

Avslutar dag tre

Vilken dag det har varit! Underbart väder och jag har gått i bikini hela dan 😊. Började dagen med kaffe och ett långt telefonsamtal med Ola på TFT-hälsan. Han är duktig Ola och han kunde hjälpa mig att få lite struktur på tankar och tankemönster. Det kändes verkligen bra och jag fick med mig mycket av samtalet! Tack Ola! ❤️

När jag satt och tittade ut över sjön idag fick jag syn på den här lilla krabaten. Den gick omkring på en sten i vattnet och den var där hela dan. Har aldrig sett en sån snäcka i en sjö förut, trodde de bara fanns i havet! Så fick jag lära mig något nytt idag med. 

Det här fotot brann av av misstag när jag skulle kolla på bilderna av snigeln. Precis när kortet togs hörde jag ett jätteplask i vattnet nån meter bakom mig och jag blev jätterädd. Måste ha varit en stooooor fisk 😳. En stund senare ringlade det en orm några meter ifrån mig 😩. Lite läskigt måste jag säga! Hann inte se om det var huggorm. Efter det har jag haft stenkoll på marken jag sätter fötterna på och stampar lite extra 😊. Ja det är ju inte helt överraskande att det finns både orm och annat i skogen! 

Det blir smutsigt på golvet även när man campar och något sopborste fick jag inte med mig. Tillverkade en egen och den fungerar hur bra som helst. Tänkte spara den till påsk....den ser ut att kunna funka ända till Blåkulla 😂

2 kommentarer:

 1. Jaa, katten har du ju redan och säkert en kaffepanna också. Vi kvinnor vet vad som behövs för att klara av tillvaron!
  Men du kanske skulle ta och snickra till ett metspö? Bara för att se vad det var för en firre som skrämde dig tänkte jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det borde jag kanske ta och göra! 🤣 Kanske blir fisk till middag när familjen kommer 👍

   Radera