torsdag 29 juni 2017

Igår kväll

när jag gått och lagt mig hörde jag suspekta ljud utanför husvagnen. Märkligt läte som jag inte för mitt liv kunde gissa vad det var. Alla tänkbara tankar for genom skallen.....nåt djur som fågel, hare, röv, varg, älg, Björn osv....eller en människa. Det som var den mest läskiga tanken var människa 😳. Hur som helst blev det tyst och jag somnade. Imorse tror jag att jag hittade marodören:

En liten råtta eller en stor mus låg i diskhinken utanför 😝. Stackarn hade tagit sig ner i hinken men kunde inte ta sig upp och drunknade 😢. Jag gillar inte råttor men tycker heller inte om att de lider. Tur den inte hoppade i hinken bredvid där det fanns annat än diskvatten 😏

Idag är det blåsigt och lite kallt. Solen börjar tränga sig igenom molnen och kanske kan det bli lite varmt och skönt på eftermiddagen. Kylen håller inte kyla så jag har fått kastat en hel del mat 😩. Till lunch idag blev det kikärtspasta, gurka och ketshup! Rena ungkarlsmaten, eller tonårsmaten kanske? Det funkade men jag är fortfarande hungrig. Fanns inget ordentligt till frukost heller......blev ett äpple och en kivi. Ikväll kommer Jocke och Emelie och då ska vi äta Paellagoreng 😊. Längtar efter både maten och familjen, inte nödvändigtvis i nämnd ordning 😊.

Idag har jag ägnat dagen åt att läsa. Liksom jag gjorde större delen av dagen igår! Jag fick en bok av Helen precis när jag blev sjuk 2015, som heter "Resan". Den handlar om en kvinna som botade sig själv från en stor tumör i magen. Jag började läsa den för länge sen men kände då att det inte var någon bok för mig. Nu har jag sträckläst den och tycker den var jättebra! Många budskap, tankar och funderingar, några aha.....sist men inte minst gav författaren råd kring meditation o h jag testade en variant av den igår. Jag tog en kudde, gick ut och satte mig på en sten i vattnet i kvällssolen och mediterade. För första gången någonsin kändes det som att jag verkligen mediterade! Jag brukar annars ha svårt att hålla tankarna i schakt eller ha svårt att visualisera osv men igår satt allting precis som jag ville. Det var en otroligt härlig känsla!

Idag läser jag boken "Healingkoden". Den har jag läst förut och tyckte att den var bra då med, men nu har den en lite annan innebörd för mig. Jag läser den med lite andra ögon, tankar och kunskap och den är ännu bättre nu 😊.

Allt har sin tid. Allt har sin plats. När tiden är rätt stämmer allting in.

Carpe Diem ❤️

4 kommentarer:

 1. Du verkar ha utnyttjat tiden bra Carina. Lyssnade på Plura i Floda kyrka i går, han bor ju utanför Katrineholm. Jag har besiktat bilen idag och det gick utmärkt!! Alltid något att vara tacksam för. Satt sedan ut i trädgården och njöt i solen. Väntar på kallelse till strålning men det kommer väl. Ha det så bra.//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det samma fina Ullis ❤️ Skönt att bilen gick igenom !

   Radera
 2. Tack för ett gott skratt - röv! Helt underbart, du är så fenomenalt rolig ibland även om det säkert beror på att fingrarna slirat på tangenterna... Du lyckas verkligen liva upp tillvaron för mig, tack Carina!

  SvaraRadera
 3. Ha ha såg nu att det stog röv och inte räv 😂😂😂 Ja ibland går det för fort på tangenterna 😊

  SvaraRadera