onsdag 31 maj 2017

Min bok

Jag har fått förnyad inspiration att skriva på min bok de senaste dagarna och det känns så bra. Jag har gjort en ny struktur och indelning av boken och det känns som ett mycket bättre flöde. Jag har en hel del kvar att göra och det kommer att ta lite tid, men jag har inte bråttom. Varje gång jag jobbar med och läser det jag skrivit får jag "aha" upplevelser. "Ja, just ja, det är ju så det är".....det är så mycket information jag har tagit in under de här snart två åren sedan jag blev sjuk och mycket lägger jag bara åt sidan. Det är så mycket information, så mycket som hänger ihop och har ett samband, faktorer som påverkar varann på gott och ont och just det vill jag försöka få ner på print. Behöver kunna förstå det själv först så att jag kan återge det på ett bra och begripligt sätt. Det är en utmaning i sig :-)

Nu blir det lite frukost och ska sen städa lite innan jag sätter mig och skriver. Bäst att passa på när det ändå är regnigt och kallt ute. Ni får ha en bra dag allihop.

4 kommentarer:

 1. Nu vet jag inte riktigt vad du skriver om men det måste kännas bra att samla tankarna och skriva av sig som du gör.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Ja det känns jättebra. Skriver om min cancerresa och alternativmedicin 😊❤️

  SvaraRadera
 3. Kul att du skriver kreativt. Känner du till Charlotta Lindgren och hennes bok ("en hel djävla bok om cancer?)
  Brukar följa henne på instagram, hon är rolig och inspirerande. En riktig fighter! Hon har bla fått en utmärkelse för den boken.

  SvaraRadera
 4. Nej har inte hört om henne men ska googla 😊 Tack för tipset!

  SvaraRadera