torsdag 11 maj 2017

Hemfärd idag

En vecka går fort och nu är det dags att bege sig hemåt igen. Bussen går från hotellet 19:30 så det är en hel dag vi har här även idag. Utcheckningen kl 12, dåligt väder med ösregn emellanåt. Det går ingen nöd på oss med dagen blir en enda lång väntan.

Summerar veckan och kan konstatera att den har varit bra, mysig och trevlig. Som jag skrev tidigare så har maten inte varit toppen. Inte bara ur mitt perspektiv utan vi har alla varit lite missnöjda med den. Det är ett lotteri med all inklusive och betyget ligger väl på 6 av 10. Inte uruselt men inte så bra heller. Jag har ätit saker jag inte är säker på innehållet och jag har ätit potatis. Det är omöjligt att äta strikt här skulle jag vilja påstå. Då hade jag fått leva på halvvissen sallad och övermogna tomater för att helt säkert veta vad jag äter. Det har varit mycket inlagda grönsaker, stekta grönsaker osv och en kväll såg jag när koken stekte grönsakerna och öste på soya. Det var det, det. No more stekta grönsaker 😕. Nej det är nog så att jag lagar maten själv, då vet jag vad jag äter. Jag har försökt att äta så bra jag kunnat förutom potatisen men nu vill jag hem och rena ur systemet! Grönsakerna kommer att spruta ur öronen ett tag framöver nu 😂.

Vädret har varit ok men jag har frusit på kvällarna. Regn har vi haft två dagar men överlag har det varit varmt och skönt. Emelie och Amanda har varit nöjda och glada för det mesta. Vi kan konstatera att vi inte kommer att åka till anläggningar med vattenland fler gånger för det intresset var i princip obefintligt.

Ja nu har vi fått uppleva en liten del av Spanien 😊. Tacksam över att ha fått göra denna resa, haft det och mått bra med människor jag älskar ❤️.

8 kommentarer:

 1. Välkommen hem!
  Härligt att du haft det så bra med din familj! En vecka med lite fusk kan väl inte vara så farligt när du är så fantastisk på mathållningen hemma. Önskar att jag var lika disciplinerad och fantasirik som du när det gäller kosten!

  Kram
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Birgitta. En vecka kan göra mycket beroende på med vad och hur man fuskar. Men jag tänker inte lägga energi på det annat än att återuppta min kost igen 😊 Kram

   Radera
 2. Välkomna hem till våren (hrm), småfåglarna matar vi fortfarande, det är nästan rekordsent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maud. Ja vilken fruktansvärt kall vår vi har! Isbjörnarna flåsar en i nacken. Har frusit hela dan idag ☃️
   Kram

   Radera
 3. Förstår att du haft en härlig vistelse med nära och kära i Spanien. Du kommer hem till fint väder tror jag. Här i sommarstugan utanför Katrineholm är det helt underbart vackert vårväder idag. Nu får du försöka fokusera på människor som ger dig energi och så får du tugga i dig mat som du känner är bra för dig. Talade med min doktor i telefon i går, hjärtat var helt OK visade ultraljudet. Snabbsänkan har gått ner men inte tillräckligt mycket för att få göra bronkoskopi och biopsi på metastaserna tycker hjärtläkaren. Nytt prov på måndag, då tror jag att jag blir godkänd. Känns inte bra att gå så länge utan behandling, jag har ju så aggressiv cancer. Hoppas hemresan gick bra och att du får en trevlig helg.//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det går åt rätt håll med hjärtat Och att du snart får komma igång med behandlingen.
   Resan hem gick bra men vi var jättetrötta. Önskar dig en fin helg med. Hoppas på sol och värme 😊 Kram

   Radera
 4. Hoppas flygningen gick bättre än till polen 😂 kul att ni haft det bra, men synd på maten. Konstigt ändå att det ska va så svårt att få "ren" mat..älskar dig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sen gick betydligt bättre än till Polen. Var dessutom halvtomt på planet så allt gick fort och smidigt. Flygplansmaten var dock det värsta jag varit med om! Hua! 😖
   Ja det är mycket inlagt i olika lagar, gratinerade, konserverade och processad mat. Synd...nu ska jag inte fastna i matfrågan men du vet broccoli som rinner mellan tänderna på gaffeln för att den är sååååå överkokt......som en slemhög.....den typen av mat var det på planet både dit och hem. På hotellet var det lite bättre kvalitet tack och lov 😊
   Älskar dig med mitt ❤️

   Radera