måndag 1 maj 2017

Förlåt / förtydligande

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag fått människor att känna dåligt samvete utifrån mitt föregående inlägg. Det var inte min mening att ge er skuldkänslor. Förlåt.

Det är så här att det är ganska tungt privat just nu och har varit ett tag. Det har inte med min sjukdom att göra och eftersom jag inte kan och vill hänga ut andra är det inget jag kan skriva om här. Men sanningen är att jag känner mig pissad på, känner att jag ger av mig själv och får ofötjänad skit. Det är alltid två sidor av ett mynt men det här är MIN uppfattning.

När det kommer till bloggen så är det så att jag skriver för att det fyller en funktion för mig. Dels att skriva av mig och dels för att dela med mig till andra, både om min sjukdom och om annat. Men det är självklart så att det känns bra att få respons på det jag skriver ibland. Jag skulle vilja eller önska att det kunde bli mer levande på bloggen.....jag ser hur många som går in och läser men jag har ingen aning om vad folk tycker om det jag skriver, med få undantag. Och ja, det känns som att jag lika gärna skulle kunna skriva en privat dagbok om syftet är att skriva av mig.

Hur som helst så tänker jag inte sluta blogga men just nu känner jag att jag behöver dra mig lite undan. Slicka mina såg, blicka inåt, ta hand om mig själv och fundera över hur jag ska kunna hela mig själv på bästa sätt. Jag har ont i själen just nu och det helar inte, det söndrar. Måste hitta min inre kraft igen och inte låta mig påverkas av yttre faktorer så att det påverkar mig på det här sättet.

För att försöka återställa skulden så kan jag bara säga att jag uppskattar alla er som följer mig, som är intresserade av att läsa det jag skriver. Jag är glad och tacksam för det, tro inget annat!

Varma kramar från mig ❤️

11 kommentarer:

 1. Du är den viktigaste i ditt liv. Glöm inte bort det ❤ det har du alltid sagt till mig 😊

  SvaraRadera
 2. Ta en paus du, jag kommer att hålla koll på när du skriver igen. Ta ingen skit!

  SvaraRadera
 3. Kram och tack Maud ❤️

  SvaraRadera
 4. Jag förstår hur du kan känna inför bloggandet. Att det blir knepigt ibland. Jag tycker om att följa dig då jag bryr mig och då jag är intresserad av alternativ kosthållning etc. Jag har ju även själv varit drabbad så jag vet till viss del vilket helvete det är.
  Omvärlden pågår ju samtidigt och vi är en del av den och man kan dras in i sammanhang som är jobbiga och som man inte alls har kraft över för...
  Stor kram och kärlek till dig!
  Kärlek till dig också Ullis.
  Varm kram Annika. ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika, det värmer.//Ullis

   Radera
  2. Tack Annika. Och stor kram och kärlek till dig med ❤️

   Radera
 5. Jag saknar dina inlägg. Jag läser några gånger i veckan för att jag tycker mycket om dig MEN är en av dem som inte har kommenterat knappt någon gång. Du är en fantastisk person tycker jag. Kriga på, jag tror du vinner vännen.
  Stor varm kram /Kia

  SvaraRadera
 6. Tack Kia! Jag kämpar mycket tack vare er 😊❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 7. Fina Carina som tänker på alla andra alltid ❤️ Tänk på det du mår bra av vännen 🦋 Stor kram fr Carmen

  SvaraRadera
 8. Ja jag försöker verkligen göra det. kram <3

  SvaraRadera