onsdag 24 maj 2017

Ingen slappardag idag heller

Idag hade jag tänkt att jag bara ta det lugnt och njuta av tillvaron och solen. Men det gick sådär....
Jag har fyllt upp en stoooor pallkrage med jord och satt mina små taniga purjolökar 😂. Hoppas de tar sig, det skulle verkligen vara kul. Har även planterat blomkål som jag fått av min vän Angelica. Har rensat ogräs, jagat maskrosrötter och klippt gräsmattan. Nu är jag färdig som artist 😂. Väntar på familjen och ska utmana dem på årets första krocket tänkte jag. Eller kubb, eller badminton....eller tennis. Nåt ska jag väl få med dem på hoppas jag.

Njuter av solen och framför allt av värmen. Avskyr att frysa och det har jag gjort så länge nu så värmen välkomnar jag. Jag svettas hellre så det rinner på kroppen än att huttra. Men fryser nästan ständigt och jämt.
Fick denna pallkrage av Angelica och Roger och den passar perfekt till att odla purjolök i. Hade mycket fler plantor men börjar så här. Går det bra blir det fler nästa år. 

7 kommentarer:

 1. Härligt att kunna vara så aktiv. Hoppas du får en fortsatt bra helg.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Det samma till dig Ullis. Är du i stugan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är i stugan och har det så skönt. Ska plantera om mina tomater idag, dom växer så det knakat. Känner mig lite mindre trött och energilös. Väntar på tid för bronkoskopi, denna väntan suger...//Ullis

   Radera
  2. Ja den eviga väntan......suck ❤️

   Radera
 3. Huga, vad flitig du är! Jag sätter bara potatis i odlingslådorna, rabarbern, gräslöken, slånbärs- och vinbärsbuskarna klarar sig själva men det brukar bli en hyfsad skördehöst i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Ja sånt dom sköter sig själv är bra 😊 Jag har dock tyvärr inget sånt förutom körsbär som endast brukar ge 2-3 bär ☹️ Nu har jag planterat björnbär och hoppas på dem till nästa år 😊

  SvaraRadera
 5. Vilken energi du har! Härligt!
  Själv är jag så fruktansvärt trött hela tiden. Måste skärpa till mig.

  Kram
  Birgitta

  SvaraRadera