tisdag 16 maj 2017

Frukosttips / Rödbetssalladsmacka med grönsaker och ägg

Lyxfrukost två dagar i rad :-) Har lagt in rödbetor själv och blandade sedan till en rödbetssallad genom att riva rödbetor, gul lök och blandade detta med hemgjord majonnäs och en klick gräddfil, salt och peppar. SÅÅÅÅ gott. Blandingen la jag på en skiva proteinbröd. Inte helt ultimat utifrån kolhydrater så det är bättre att göra eget bröd på mandelmjöl. Ett glas färskpressad blodgrape och citron och en kopp kaffe på det! Kan det bli så mycket bättre?

Rödbetssalladen är även jättegod att äta till bara sallad och fetaost. Kombon är kanongod.

8 kommentarer:

  1. Oj! Så gott. Du delger bra recept!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Ser riktigt gott ut!

    SvaraRadera
  3. Jag ska testa!

    SvaraRadera
  4. Vad du är påhittig ...det har du inte efter mor din !Det ser gott ut ! / kram mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo ho, det är du väl :-) Du väljer kanske inte att laga den här typen av mat bara :-) Kram kram

      Radera