måndag 17 april 2017

Påsk och tandvärk

Påskfirande har varit trevligt med nära och kära. Har haft förmånen att träffa alla mina barn, bonusbarn och barnbarn ❤️😊. Det var som alltid trevligt och mysigt att träffas och umgås lite. Har som vanligt ätit för mycket, även om jag hållit mig ifrån gluten och snabba kolhydrater. Känner dock att jag behöver en "omstart" i kroppen så idag har jag håller mig till grönsaker. Gjorde iordning en stor laddning smoothie på FM och åt en sallad med fetaost till lunch. Känns som att det behövs lite lightare mat några dagar nu 😂.

Vi har även fått lite gjort här hemma under ledigheten. Städat på tomten och fixat lite. Verkligen aprilväder! Ena stunden soligt och skönt för att i nästa stund slå om och snöa! Vi har sprungit ut och in idag, mellan sol och småbyarna 😂.

Jag har känt av att det är nåt på gång i tandköttet vid en visdomstand i ett par dagar och idag bröt det ut 😩. Pulserande värk i tandköttet. Sköljer med kokosolja och KS, som förra gången och hoppas på snabbt resultat! Inget vidare med tandvärk😖.

Nu har jag tänt en brasa och ska vila en stund samtidigt som jag förhoppningsvis tinar upp! Ha det gott!

2 kommentarer:

 1. Hej, skönt att du kunde ta bort tandvärken! Ja det är trevligt att pyssla i trädgården samt så, men allt tar en väldigt plats!
  Det är ju dessutom så kallt ute så till och med lökväxterna hänger...
  Gällande bikarbonat, köper du den "vanliga" på affären? Eller något annat? Vet att frågan varit uppe tidigare men hittar den ej på din blogg. Dessutom hur donerar du?
  Ha det bra Carina!
  Kram Annika 🐞

  SvaraRadera
 2. Jag dricker inte bikarbonat längre då jag fått problem med matsmältningen men ska börja igen snart tänkte jag. Däremot tar jag fotbad med bikarbonat. Man kan ha i en dl i badkaret men jag har inget badkar då jag tar fotbad. Har i 1-2 msk. När jag dricker det tar jag en rågad tsk i ett glas vatten morgon och kväll. Viktigt att inte ta i samband med mat. En halvtimme innan eller två timmar efter.
  Jag köper på Ica. Den ska vara lika bra som vilken annan som helst. Blanda inte ihop den med bakpulver bara, för den är inte så bra att dricka kontinuerligt.

  SvaraRadera