tisdag 4 april 2017

Kryssning och annat

I söndags var vi på Birkakryssning med goa vänner. Det var en trevlig kryssning på alla sätt och vis, förutom att jag på måndagen fick jätteont i nacken och huvudet. Sprängande huvudvärk till slut och jag fick lov att ta Alvedon/ipren. Det var lite folk på båten och det var ganska hög medelålder, vilket inte gjorde något. Det var lugna och behagligt :-) Inga köer till någonting, god mat och bra musik. Ja, det var lite väl mycket pensionärsvarning när vi spelade bingo och lyssnade på allsång :-) :-)

Idag känner jag mig vissen som en urvattnad gurkmeja. Hur nu en sån känner sig. Min variant av urvattnad gurkmeja är i alla fall att jag känner mig trött, trött och trött och lite nedstämd. Känner mig ledsen, uppgiven och ja, jag vet inte. Frustrerad kanske. Orolig i kroppen och knoppen, det gnager en massa som stressar mig och ja känner mig frustrerad.....livet pågår även vid sidan av den här sjukdomen och situationen den innebär. Det är inte alltid så lätt på den sidan heller.....

Idag ska jag in till Västerås och träffa min läkare. Ska få röntgensvaren idag redan, det är snabba ryck. Vet inte varför med jag känner mig mer orolig i dag över svaret än vad jag har gjort på jättelänge. Kanske för att jag inte mått så bra senaste tiden, och är lite orolig att det speglar insidan. Ja, om några timmar vet jag. Jag hoppas, hoppas, hoppas, att resultaten är så pass att jag kan göra ett uppehåll med cellgifterna nu. Känner verkligen att det är dags för det nu. Kroppen börjar krokna och nu är det hög tid att bygga upp den igen. Så, håll en tumme för mig idag, det behöver jag.

Ha en bra dag <3 p="">
 

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för bra besked.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Hoppas det gått bra för dig, jag har hållit tummarna hela dagen//Ullis

  SvaraRadera
 3. Härligt med så bra besked, skönt med vila från cytostatikan.//Ullis

  SvaraRadera
 4. Tack Ullis :-) Ja det var skönt med såna besked i dag, minst sagt.

  SvaraRadera