måndag 18 juli 2016

Kolloidalt Silver

Eller KS, som det vanligtvis förkortas, är ett vatten som innehåller små micropartiklar, eller joner av silver. Det säga döda svamp, bakterier, virus och vissa parasiter. Medlet är mycket omstritt och omdiskuterat. Motståndarna hävdar att det inte har den hälsoeffekt som görs gällande och att det är skadligt för kroppen då metaller lagras i kroppen, bland annat i levern. Folk som använder KS tar det mot förkylningar, influensa, magsjuka mm och det påstås vara ett universalmedel. Jag har tagit ca 2 msk per dag i samband med att jag borstar tänderna men rekommenderad dos vid cancer är ett par dl minst om dan. Hur som helst.....

För ett par dagar sen fick jag som jag redan berättat om, ont i tandköttet, orsakat av en inflammation vid en visdomstand. I går em blev det allt värre och jag bestämde mig för att ringa tandläkaren nu på morgonen. Vi ska ju iväg på semester idag och jag vill inte förstöra dessa dagar med tandvärk 😖.

Så ringde jag folktandvården i morse. Man får ju inte prata med nån nu för tiden när man ringer utan får en telefontid. Den första lediga tiden låg dock flera timman senare så jag bestämde mig för att strunta i det. Jag tänkte att jag i värsta fall får söka akut där vi är på semester. Jag bunkrade upp med KS och kokosolja i bilen och satte igång att skölja, skölja och skölja. Oljan varannsn gång, ks varannan. Olhan spottas ut medan ks ska sväljas. Döm om min förvåning när svullnaden och smärtorna började avta efter ett par timmar! Jag fortsätter skölja med jämna mellanrum och det börjar banne mig ge sig! Det verkar funka! 

Jag har inte ropat hej helt ännu då jag fortfarande har ont och det kan ju vända igen men jag håller tummarna. Har varit skeptisk till KS men funkar detta är det ju helt fantastiskt! 

Uppdaterar om fortsättningen senare 😊  

1 kommentar:

  1. Håller tummarna att det fungerar,//Ullis

    SvaraRadera