måndag 20 mars 2017

Kroppen sänkt idag

Efter ett par dagar med solsken vaknade jag upp till detta , denna vårdagjämningsdag! Usch och fy ! Men det blir ljusare och ljusare och våren kommer, så småningom! Den gör ju det varje år 😂.
Igår hade jag förmånen att umgås med Sandra några timmar ❤ Vi var på loppis och Max! Jag testade deras Low carb hamburgare och den var riktigt god! Salladsblad istället för bröd och salladsblad i stället för pommes. Kändes rätt ok att fuska, fast rött kött på Max inte är det bästa! Kompenserar det med grönsakssmoothies idag, både till frukost och lunch.

Kroppen är blytung idag. Trött och känner mig som om jag inte sovit på länge. Magen krånglar lite och energinivån är i botten. Lite behandling på det så är jag nog helt av banan idag. Men det får vara så. Vädret är ju ett helt ok "orkarintegöraensläng" väder. Ska ta ett varmt fotbad med bikarbonat och äta min smoothie, som idag består av grönkål, spenat, selleri, avokado, broccoli, ingefära, vitlök, citron och olivolja. Ja, lite chiafrön oxå! Hoppas den piggar upp lite! 
Gårdagens Chagafynd! 1,5 kg ren hälsoboost! Tack Jocke  ❤ Du är bäst! 

1 kommentar:

  1. Hoppas du mår bättre idag och att energin är på väg tillbaka.//Ullis

    SvaraRadera