söndag 12 mars 2017

Helgen

Födelsedagsfirande i två dagar! Man kan tro att jag fyllde 50 😂. Men så var det ju inte nu då. På fredagen kom Hanse och Erika med hund och barn och Svärmor var också med. Anna och Peter kom också och fikade. På lördagen slog vi ihop tre födelsedagar, min, Heléns och Eiras. Mamma och pappa med hund och Conny, Kajsa och Alexander kom och fikades och Helen, Petri och Eira såklart 😊. De sistnämnda stannade kvar och tittade på Mello och åt pizza på kvällen och sov kvar. Det var en intensiv men mycket trevlig helg. Sen vann fel låt i mello enligt min mening. Jag höll på fjällpojken vad han nu heter, och på "country" tjejen, hon med det ljusa krusiga håret 😊.

Idag var jag med Amanda på hennes dans på förmiddagen. På EM tog jag, Amanda och Jocke en promenad och när vi kom hem stannade jag och Amanda ute. Vi kastade snöboll och lekte kurragömma i skogen på tomten. Efter en stund hämtade vi även ut Emelie och lekte kurragömma med dunk, alla tre. Vi hade jättekul och det var en välbehövlig energikick! Sen hoppade jag och Amanda studsmatta en stund. Kallt om fötterna men det var också roligt.

Amanda tyckte att jag såg ut som ett troll i håret och ville kamma mig. Med borste och vattenspruta friserade hon till mig och hon tyckte att jag blev såååå fin! Frisör kom hon påtat hon ska bli när hon blir stor 😂. ❤❤❤
Bjuder på den 😊

2 kommentarer:

  1. Skönt med en så härlig helg som du haft, brukar ge energi också. Vädret har varit jättefint här i Östergötland också, mycket lättare att koma ut och röra på sig då. Du har inte skrivit något om magplågorna på ett tag. Har det försvunnit? Efter sista cyton förförra onsdagen fick jag rejäla magknip och tvingades uppsöka toan ett flertal gånger. Tillslut tog jag två antidiarrétabletter och efter en timme var dessa plågor över. Sen har jag inte haft sådana problem. Lyfte dumt nog en påse med tung kattsand i förra veckan viket gav ryggsmärta, jag har ju mina kotfrakturer. Lite bättre idag. Annars är allt bra, tog prover i morse, det blir cytostatika på onsdag. När är det dags för dig? Ha det så bra i det fina vårvädret.//Ullis

    SvaraRadera
  2. Får behandling just nu i skrivande stund....
    Jag började äta enzymer för ett tag sen och sedan dess är magen såååå mycket bättre! Känner av den lite någon gång då och då men oftast inte alls. Det är jätteskönt! Ha det gott!

    SvaraRadera