lördag 25 juni 2016

En lugn och skön midsommar

Midsommarafton var den lugnaste på länge 😊 Vi var hemma, fick besök av Helen, Petri och Eira. Vi åkte en stund till Sätrabrunn där det var marknad ich midsommarfirande. Det var mulet men varmt och skönt. Duggade lite på fm men sen blev det inget mer regn. Vi ät lite midsommarmat, spelade spel och  tig det allmänt lugnt. Lite skillnad mot tidigare år då vi varit 20-40 personer som firat 😊 I år var det detta som tilltalade helt enkelt.

Idag har det varit en helt underbar dag med massor med sol. Vi var ner till sjön och badade på eftermiddagen. 24 grader i vattnet, helt ok att bada i 😊

Nu ska jag ta i med hårdhandskarna igen då jag ätit "fel" ett par dagar. Kan ju erkänna att det blev ett par köttbullar och sillbitar 😳. Gjorde Jansson på vitkål och ekologisk laktosfri grädde och egen rödbetssallad, och det blev jättegott!

Från och med i morgon ska jag börja juica rödbetor, morötter och ingefära dagligen och återgå till att regelbundet djupandas och meditera. Det är inte klokt så lätt det är att komma ur rutiner så fort jag gör ett minsta avbrott! Skärpning!

Allt gott till er ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar