onsdag 1 juni 2016

De senaste dagarna

har präglats av hantverkare som fixar med vattenskadan, jobb och underbart väder!
Ja snickaren har varit här och lappat ihop golvet och tagit bort de nedre köksskåpen. Äntligen slipper vi fläkten som stått och låtit i veckor men nu har vi i get vatten i köket. Blir snart återställt tack och lov, men det är superenerverande att inte ha rinnande vatten i köket! Usch och fy för detta! Biter ihop så mycket jag kan och hämtar vatten i badrummet!

Jag har jobbat mycket den här veckan. Har en deadline snart som jag måste hinna med och vill gärna ha marginal, så jag försöker bli klar så snart som möjligt. Varvar arbetstimmarna dag- och kvällstid så att jag hinner med att ligga och lata mig i solen också. 😊

Igår fick jag en kallelse till onkologen nästa fredag kl 14. Avslutningsdagen, studenten gånger två och en examen! Mitt i det ska jag till onken och få svar på röntgen! Nej, jag skulle inte tro det 😊 Ringde och bad om en ny tid. Skulle få vänta till mitten av JULI om jag ville till MIN läkare. Jag sa att jag vill ha första nästa lediga tid, till vilken läkare som helst, per telefon eller besök, det spelar ingen roll, bara det inte blir efter den 10 juni. Hon skulle kolla på det och återkomma. Så jag hoppas på en tid snaaaart! Blir galen på den här väntan.

Var och lämnade blodprov idag på Sala vårdcentral. Det gick över förväntan idag men det strulade lite när första kärlet sprack och det gjorde sååå ont! Det är tur att det inte är oftare jag får lämna blod, det är inget vidare roligt.

En snabb kvälkspromenad avslutade dagen. Hade tänkt lägga mig tidigt idag men ser att klockan redan är mycket. Får göra ett nytt försök i morgon 😊

Go natt på er ❤️

1 kommentar:

  1. Hoppas att det ordnat sig med annan tid. Kram <3 /Elisabet

    SvaraRadera