Fröknäcke LCHF
- 2 dl Solroskärnor
- 1 dl Sesamfrön
- 1 dl Pumpakärnor
- 1 dl hela Linfrön
- 4 msk Pofiber
- 2 msk Fiberhusk
- 100 gram kokosfett
- 5 dl kokande Vatten
- ½ tsk salt
Gör så här
Blanda alla torra ingredienserna i en bunke.
Koka upp vatten och tillsätt oljan.
Häll därefter vätskan över fröblandningen, rör om ordentligt.
Häll därefter vätskan över fröblandningen, rör om ordentligt.
Häll upp på plåt med bakplåtspapper, kavla ut till en tunn kaka.
Grädda i 45-60 min i ugn på 150 grader.
Tag ut och skär i bitar, sätt in plåtarna igen på eftervärme i 30-60 min. (Birgitta Höglunds mat)
Grädda i 45-60 min i ugn på 150 grader.
Tag ut och skär i bitar, sätt in plåtarna igen på eftervärme i 30-60 min. (Birgitta Höglunds mat)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar