söndag 17 december 2017

Mandelbiscotti

6,5 dl mandelmjöl
3 msk kokosmjöl
1 g saffran
1 tsk kardemumma
1 dl xylitol eller stevia
3 ägg
1 krm salt
1 tsk bikarbonat
1 dl mandel
Blanda de torra ingredienserna, hacka mandeln och ha i. Vispa äggen med  xylitol och blanda i de torra. Knåda till en deg. Gör rullar, ca 5 cm tjocka och skör sneda bitar, ca 1 1/2 cm tjocka. Grädda i ugnen på 160 grader i 35 min. Vänd på kakorna efter halva tiden. 

2 kommentarer:

  1. Tack, snälla du! Detta ska bakas entusiastiskt, ser jättegoda ut!

    SvaraRadera
  2. Dom är goda 😊 Tänkte faktiskt prova att baka dem utan saffran och ha i pepparkakskryddor. Återkommer med utlåtande 😊

    SvaraRadera